Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Feb 9th, 2022

Film – Rodin (2017)

Share This
Tags

poster Rodin (2017)Rodin, dramă, film Franța / Belgia, regia Jacques Doillon.
In rolurile principale: Vincent Lindon, Izïa Higelin, Séverine Caneele.

Caseta film Rodin (2017)
Titlul original: Rodin
Regia: Jacques Doillon
Scenariul: Jacques Doillon
Distributia: Vincent Lindon (Auguste Rodin), Izïa Higelin (Camille Claudel), Séverine Caneele (Rose Beuret), Bernard Verley (Victor Hugo), Anders Danielsen Lie (Rainer Maria Rilke), Arthur Nauzyciel (Paul Cézanne), Laurent Poitrenaux (Octave Mirbeau), Olivier Cadiot (Claude Monet), Edward Akrout (Edward Steichen)
Durata: 119 minute
An: 2017
Gen: Drama

Filmul – Rodin
Auguste Rodin a devenit printre cei mai celebri sculptori din lume la începutul secolului și continuă să câștige comisioane pentru sculpturi importante precum Monument to Balzac, The Kiss, The Burghers of Calais, and The Gates of Hell. Cariera sa a progresat până la punctul în care menține un mare atelier unde lucrează cu mai mulți studenți și multe modele în mod constant în studio pe măsură ce progresează în proiectele sale curente.
Deși un succes semnificativ din punct de vedere artistic, viața personală a lui Rodin a suferit eșecuri. Relația sa cu soția a devenit mai rece de-a lungul anilor, iar Rodin începe o relație cu o sculptoriță mai tânără, care umple un gol emoțional..

Click aici pentru toate filmele Drama la magazinweb.net

Rodin (2017)