Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Mar 6th, 2019

Film – Rol de călugăriță – Sister Act (1992) Whoopi Goldberg, Maggie Smith

poster Sister Act (1992)Sister Act, comedie muzicală, film american, regia Emile Ardolino; 2 nominalizări Globul de Aur.
În rolurile principale: Whoopi Goldberg, Maggie Smith, Kathy Najimy.
Deloris (Whoopi Goldberg) are o legatura cu seful Mafiei, Vince LaRocca (Harvey Keitel). Cariera ei de cantareata in Las Vegas nu are nici un viitor, iar Vince nu are de gand sa divorteze de sotia lui pentru ea. Asa ca Doloris decide sa se desparta de el. Ea este insa martora unei crime comandate de Vince si decide sa ceara ajutorul politiei. Acestia o ascund intr-un loc la care Vince nu s-ar gandi: o manastire. Aici se imprieteneste cu maicutele Mary Robert, Mary Lazarus si Mary Patrick. Dupa ce Maica Superioara afla ca Deloris a fugit de la manastire pentru a merge la un club de noapte, ordona ca ea sa faca parte din galeria corului bisericii..

Caseta film Sister Act
Titlul original: Sister Act
Regia: Emile Ardolino
Scenariul: Joseph Howard
Distributia: Whoopi Goldberg (Deloris Van Cartier / Sister Mary Clarence), Isis Carmen Jones (Little Deloris Wilson), Maggie Smith (Reverend Mother), Kathy Najimy (Sister Mary Patrick), Wendy Makkena (Sister Mary Robert – singing voice: Andrea Robinson), Mary Wickes (Sister Mary Lazarus), Bill Nunn (Lt. Eddie Souther), Harvey Keitel (Vince LaRocca), Robert Miranda (Joey), Richard Portnow (Willy), Rose Parenti (Sister Alma), Joseph Maher (Monsignor O’Hara), Jim Beaver (Clarkson)..
Durata: 100 minute
An: 1992
Gen: Comedie/Muzica

Filmul – Rol de calugarita
..Dolores transforma corul intr-o moderna formatie de muzica. Succesul corului este foarte mare. Tocmai acest succes ii va aduce lui Deloris numeroase probleme. Va reusi in cele din urma Vince sa o gaseasca pe Deloris? Succesul acestei comedii savuroase este asigurat cu siguranta si de prezenta consacratei actrite Whoopi Goldberg in distributie. Personajul Deloris este jucat magistral de Whoopi. Scenele amuzante in care se imbina actiunea si comedia, fac ca acest film sa fie considerat de unii dintre critici ca find cea mai buna comdie a inceputului anilor ’90.

Rol de călugăriță – Sister Act (1992) subtitrat

Server 1
Server 2