Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Feb 6th, 2018

Film – Romance – Romance X (1999)

poster Film - Romance - Romance X (1999) Romance (Romance X), film francez – drama erotica, aparut in 1999, regia Catherine Breillat.
In rolurile principale: Caroline Ducey, Sagamore Stévenin, François Berléand.

Caseta film Romance (Romance X)
Titlul original: Romance
Regia: Catherine Breillat
Scenariul: Catherine Breillat
Distributia: Caroline Ducey (Marie), Sagamore Stévenin (Paul), François Berléand (Robert), Rocco Siffredi (Paolo), Ashley Wanninger (Ashley), Emma Colberti (Charlotte), Fabien de Jomaron (Claude)
Durata: 84 minute
An: 1999
Gen: Drama/Erotic

Filmul – Romance
Marie este o tânără învățătoare. Frumoasă, inteligentă, cultă, rafinată, ea ar trebui să fie fericită alături de superbul ei prieten, Paul. Dar nu este… Paul o neglijează complet, neacordându-i nici o atenție, pretextând mereu că este obosit și refuzând constant să facă dragoste cu ea… Marie devine din ce în ce mai frustată de această situație, mintea ei se tulbură, începe să își tină nesfârșite monologuri interioare în care se analizează și încearcă zadarnic să își dea seama ce nu merge în relația ei cu Paul. În cele din urmă recurge la gesturi extreme: începe o relație bizară cu Robert, șeful ei de la serviciu, mai în vârstă decât ea și care are o sexualitate deviantă, având ca fetiș practicarea “bondage-ului”. Aventura ei toridă cu Robert nu o mulțumește, așa că Marie comite un alt gest șocant: se lasă violată de un necunoscut pe scările unui bloc! Va reuși ea să își regăsească echilibrul și să aibă în sfârșit o relație normală cu Paul? Va fi acaparată total de nebunia nemulțumitoare ce a cuprins-o? Sau va găsi o altă soluție, o altă viață alături de altcineva?

Romance – Romance X (1999) subtitrat