Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Sep 14th, 2018

Film – Romanticii – The Romantics (2010) Katie Holmes, Josh Duhamel, Anna Paquin

Romanticii

poster The Romantics (2010)The Romantics, comedie romantică, film american, regia Galt Niederhoffer.
În rolurile principale: Katie Holmes, Josh Duhamel, Anna Paquin, Malin Åkerman.
Șapte prieteni apropiați se reunesc pentru nunta a doi dintre ei. Problemele apar deoarece mireasa și domnișoara de onoare au avut o rivalitate îndelungată pentru mire.
Tom, Lila, Laura, Jake, Weesie, Tripler si Pete au fost colegi de facultate si au facut parte dintr-un grup autointitulat “Romanticii”. La 10 ani de la terminarea colegiului, cei sapte prieteni se reunesc pentru a participa la casatoria lui Tom cu Lila, Laurei revenindu-i ingrata misiune de a fi domnisoara de onoare a miresei, desi in trecut a fost indragostita de mire si a impartasit o idila pasionala cu acesta..

Caseta film The Romantics
Titlul original: The Romantics
Regia: Galt Niederhoffer
Scenariul: Galt Niederhoffer
Distributia: Katie Holmes (Laura Rosen), Anna Paquin (Lila Hayes), Josh Duhamel (Tom McDevon), Dianna Agron (Minnow Hayes), Adam Brody (Jake), Malin Åkerman (Tripler), Elijah Wood (Chip Hayes), Annabel Brooks (Sky Rosen), Candice Bergen (Augusta Hayes), James K. Schaffer (William Hayes), Rosemary Murphy (Grandmother Hayes), Warrent F. McKnight (Reverend Bartlett)
Durata: 95 minute
An: 2010
Gen: Comedie/Romantic

Filmul – Romanticii
..Tom este vedeta in echipa de inot, provine dintr-o familie modesta de catolici si considera ca a tras lozul castigator de vreme ce bogata Lila a acceptat sa ii devina sotie. Atunci cand o revede pe atragatoarea Laura, care ii stimuleaza creativitatea si romantismul, il incurajeaza si il invata ca merita sa lupti pentru dragostea adevarata, Tom este cuprins de confuzie in ceea ce priveste propriile sentimente. In noaptea de dinaintea ceremoniei, dupa ce beau mai mult decat este cazul, cei sapte amici merg la debarcader pentru a se balaci in apa lacului, insa atunci cand se intorc la tarm constata cu stupoare ca ginerele a disparut.

Romanticii – The Romantics (2010) subtitrat