Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Aug 25th, 2011

Film – Ronin – Ronin (1998) – vedeti aici filmul

Ronin

 

poster Film - Ronin - Ronin (1998) “Ronin”, thriller, film american, aparut in 1998, regia John Frankenheimer.
In rolurile principale: Robert De Niro, Jean Reno, Natascha McElhone, Stellan Skarsgård, Sean Bean, Jonathan Pryce

Caseta film Ronin
Titlul original: Ronin
Regia: John Frankenheimer
Scenariul: David Mamet, J.D. Zeik
Distributia: Robert De Niro (Sam), Jean Reno (Vincent), Jonathan Pryce (Seamus O’Rourke), Natascha McElhone (Deirdre), Stellan Skarsgård (Gregor), Sean Bean (Spence), Skipp Sudduth (Larry), Michael Lonsdale (Jean-Pierre), Jan Triska (Dapper Gent), Féodor Atkine (Mikhi), Katarina Witt (Natacha Kirilova), Bernard Bloch (Sergi)
Durata: 122 minute
An: 1998

FilmulRonin
Intr-un depozit de langa Paris, Deirdre – o tanara irlandeza membra IRA, se intalaneste cu fosti soldati din fortele speciale si din serviciile operative de informatii: Spence, Larry, Gregor, Vincent si Sam. Deirdre ii pune in tema cu misiunea: atacarea unui convoi inarmat si capturarea unei serviete cu continut secret. O informatie provenita de la Seamus O’Rourke, o pune in garda pe Deirdre despre faptul ca trebuie sa grabeasca actiunea, pentru ca pe filiera au intrat deja si gangsterii rusi..
– – – –
“În Japonia medievală, războinicii Samurai jurau să-şi apere cu preţul vieţii stăpânul. Acei samurai al căror stăpân murea, se acopereau de o mare ruşine, fiind obligaţi să plece în căutare de lucru ca războinici sau tâlhari.
Acestor războinici fără stăpân nu li se mai spunea samurai. Ei erau cunoscuţi sub alt nume. Li se spunea… RONIN”

vedeti in player filmul – Ronin
filmul are subtitrare in limba romana