Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, May 30th, 2018

Film – S-a întâmplat lîngă voi – C’est Arrive Pres de Chez Vous (1992)

S-a întâmplat lîngă voi

poster C est Arrive Pres de Chez Vous (1992)C’est arrivé près de chez vous, comedie neagră, film belgina, regia Rémy Belvaux, André Bonzel și Benoît Poelvoorde.
În rolurile principale: Benoît Poelvoorde, Rémy Belvaux, Jenny Drye.

O mică echipă de tineri creatori filmează un documentar despre Ben, un bărbat care are particularitatea de a ucide pentru a-și câștige existența.
Filmul atacă în principal persoanele de clasă mijlocie și persoanele în vârstă, ce preferă să “lucreze puțin, dar pe bani mulți”.

Caseta film C’est Arrive Pres de Chez Vous
Titlul original: C’est arrivé près de chez vous
Titlul alternativ: Man Bites Dog / Sucedió cerca de su casa / Ocurrió cerca de su casa / Il cameraman e l’assassino / Чeловек кусает собаку
Regia: Rémy Belvaux, André Bonzel, Benoît Poelvoorde
Scenariul: Rémy Belvaux, André Bonzel, Benoît Poelvoorde, Vincent Tavier
Distributia: Benoît Poelvoorde (Ben), Jacqueline Poelvoorde-Pappaert (Ben’s Mother), Nelly Pappaert (Ben’s Grandmother), Hector Pappaert (Ben’s Grandfather), Jenny Drye (Jenny), Malou Madou (Malou), Willy Vandenbroeck (Boby), Rachel Deman (Mamie Tromblon)..
Durata: 95 minute
An: 1992
Gen: Comedie/Crima/Drama

Filmul – S-a întâmplat lîngă voi
Un bărbat sugrumă cu o plăcere sadică o străină aflată într-un tren. Această activitate este înregistrată de o echipă de filmare, care realizează un film despre viața lui Ben, un criminal în serie, un hoț, un violator, dar care sub un zâmbet frumos este și un om sociabil bun la toate.

S-a întâmplat lîngă voi – C’est Arrive Pres de Chez Vous (1992) subtitrat

Server 1
Server 2