Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Oct 3rd, 2021

Film – Salsa in L.A. – Hot Tamale (2006)

poster Hot Tamale (2006)Hot Tamale, comedie-dramă, film american, regia Michael Damian.
În rolurile principale: Randy Spelling, Diora Baird, Jason Priestley, Carmen Electra, Mike Starr.

Tamale este o umplutură în frunze rulate, este un nume generic dat mai multor feluri de mâncare amerindiană. De obicei este aburită, înfășurată în fruzele (pănușele) știuletelui de porumb.
Tamalele sunt făcute și din aluat de făină de porumb, ulei sau untură de porc în Mexic și Guatemala.
Poate fi dulce sau sărat, umplut cu carne de pasăre, legume sau ardei. Uneori, tamalele mexicane nu sunt acoperite cu făină și sunt făcute numai cu legume picante, pește și păsăre, învelite în frunze de porumb sau “totomoxtle” și puse pe grătar sau pe o placă de metal numită comal.
Porumbul este o cereală originară din America Centrală.
Hot Tamale: tamale picante.

Caseta film Hot Tamale
Titlul original: Hot Tamale
Regia: Michael Damian
Scenariul: Michael Damian
Distributia: Randy Spelling (Harlan Woodriff), Diora Baird (Tuesday Blackwell), Carmen Electra (Riley), Jason Priestley (Jude), Mike Starr (Al), James Best (Hank Larson), Richard Riehle (Sheriff Pinkham), Sean Blakemore (Dewayne Longfellow), Beth Grant (Dori Woodriff), Christian Boewe (Young Harlan), Matt Cedeño (Caesar Lopez), Kristen Caldwell (Bitsy), Sandy Martin (Ed the Diner Cook)
Durata: 102 minute
An: 2006
Gen: Actiune/Comedie/Crima/Thriller

Filmul – Salsa in L.A.
Harlan Woodruff (Randy Spelling) este un muzician de salsa din Wyoming, într-o călătorie spre Los Angeles pentru a-și realiza visul de a fi un mare percuționist. Se dezvăluie că Harlan a avut o copilărie tulburată, după ce și-a găsit tatăl decedat înghețat într-o copcă la pescuit. În drum spre Los Angeles, se întâlnește cu Jude (Jason Priestley), un criminal de carieră care fuge de doi asasini, Al și Dwayne (Mike Starr și Sean Blakemore), care vor să recupereze marfa furată de el. Disperat, Jude aruncă marfa în geanta lui Harlan și scapă.

Hot Tamale (2006)