Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Jun 19th, 2016

Film – Salvați-l pe Willy – Free Willy (1993) HD

Salvați-l pe Willy

poster Free Willy (1993) Free Willy, drama aventura, film american aparut in 1993, regia Simon Wincer.
In rolurile principale:  Jason James Richter, Lori Petty, Michael Madsen.

Caseta film Free Willy
Titlul original: Free Willy
Regia: Simon Wincer
Scenariul: Keith Walker
Distributia: Jason James Richter (Jesse), Lori Petty (Rae Lindley), Jayne Atkinson (Annie Greenwood), August Schellenberg (Randolph Johnson), Michael Madsen (Glen Greenwood), Michael Ironside (Dial), Keiko the Orca (Willy), Mykelti Williamson (Dwight Mercer), Danielle Harris (Gwenie), Richard Riehle (Wade), Michael Bacall (Perry)
Durata: 112 minute
An: 1993
Gen: Aventura/Drama

Filmul – Salvati-l pe Willy
Povestea prieteniei neobisnuite dintre un baietel si o balena… Doua feluri de lumi definesc planeta noastra, uscatul si oceanele, care cateodata se intalnesc. Jesse este un copil al strazii, care in 12 ani de viata nu a cunoscut dragostea materna si risca sa fie internat intr-o scoala de corectie daca nu accepta sa stea cu noii parinti adoptivi si sa curete graffiti-ul din parc. Aici, intr-un bazin stramt, e inchis Willy – o Orca, o balena ucigasa de 7 m lungime si 3,5 t greutate, care se incapataneaza sa nu execute giumbuslucurile cerute de Dial, lacomul patron, si de Wade, hainul director al parcului. (Cinemagia)

Filmul Salvați-l pe Willy – Free Willy (1993) subtitrat

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.