Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Aug 7th, 2018

Film – Samaritean rău – Bad Samaritan (2018) David Tennant, Robert Sheehan

Samaritean rău

poster Bad Samaritan (2018)Bad Samaritan, horror-thriller, film american, regia Dean Devlin.
În rolurile principale: David Tennant, Robert Sheehan, Carlito Olivero.
Bad Samaritan (2018) este povestea teribilă a doi hoți mărunți care descoperă mai mult decât se așteptau atunci când intră cu forța într-o casă despre care au crezut că va fi o pradă ușoară.

Caseta film Bad Samaritan
Titlul original: Bad Samaritan
Regia: Dean Devlin
Scenariul: Brandon Boyce
Distributia: David Tennant (Cale Erendreich), Robert Sheehan (Sean Falco), Kerry Condon (Katie Hopgood), Carlito Olivero (Derek Sandoval), Jacqueline Byers (Riley Seabrook), Tracey Heggins (Olivia Fuller, an FBI agent), Lisa Brenner (Helen Leyton), Rob Nagle (Don Falco, Sean’s stepfather), Delpaneaux Wills (Officer Aguilar), Dana Millican (Officer Anne Pickett)
Durata: 107 minute
An: 2018
Gen: Horror/Thriller

Filmul – Samaritean rău
Doi șoferi personali își folosesc slujba ca pe o fațadă și dezvoltă o înșelătorie inteligentă pentru a sparge casele unor clienți bogați. Viața lor este bună și lucrurile merg fără probleme, până când într-o zi, Sean alege locul și clientul greșit, descoperind o femeie ținută în captivitate în casa lui. Din cauza fricii de a merge la închisoare, el o lasă pe tânără acolo și sună la poliție, care în urma investigației nu găsește nimic suspect. După ce au făcut descoperirea șocantă, ei trebuie să aleagă între a fugi și a se ascunde sau a se confrunta cu ucigașul ale cărui secrete întunecate le-au expus.

Samaritean rău – Bad Samaritan (2018) subtitrat