Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Jun 26th, 2020

Film – San-Antonio (2004) Gerard Lanvin, Gerard Depardieu

poster San-Antonio (2004)San-Antonio, acțiune comedie, film Franța / Italia / Marea Britanie, regia Frédéric Auburtin.
În rolurile principale: Gérard Lanvin, Gérard Depardieu, Lucy Harrison.

Cum teroristii ii ameninta pe mai-marii acestei lumi, comisarul San-Antonio si camaradul sau, locotenentul Berurier, sunt insarcinati sa-l supravegheze pe ambasadorul Frantei, aflat intr-un palat britanic.
Ca urmare a neglijentei lui Berurier (care prefera sa se tina de petreceri), comisarul este luat pe nepregatite de o frumoasa italianca, cea care a pus la cale rapirea diplomatului.
Odata intors la Paris, San-Antonio va fi demis de Achille, seful politiei. O adevarata pomana pentru Berurier, care va fi promovat..

Caseta film San-Antonio
Titlul original: San-Antonio
Regia: Frédéric Auburtin
Scenariul: Frédéric Dard, Laurent Touil-Tartour
Distributia: Gérard Lanvin (San-Antonio), Gérard Depardieu (Bérurier), Lucy Harrison (La masseuse), Patrick Médioni (Van Gogh), Valeria Golino (L’Italienne), Marc Faure (Son Excellence), Michèle Bernier (Berthe Bérurier), Marie-Thérèse Arène (Félicie)..
Durata: 85 minute
An: 2004
Gen: Actiune/Comedie

Filmul – San-Antonio
..Situatia se inrautateste: Presedintele Republicii a disparut pe nepusa masa. Reactia Ministrului de Interne nu va intarzia. Doar San-Antonio mai poate salva Franta : el dispune de 48 de ore si de o brigada secreta pentru a-l regasi pe seful statului. La Palatul Elysee, San-Antonio da peste Berurier, responsabil al anchetei oficiale.
De-acum inainte, fiecare este pe cont propriu: cine va ajunge primul la presedinte?