Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Mar 1st, 2019

Film – Sânge și vin – Blood and Wine (1996) Jack Nicholson, Michael Caine, Stephen Dorff

poster Blood and Wine (1996)Blood and Wine, thriller neo-noir, film american, regia Bob Rafelson.
În rolurile principale: Jack Nicholson, Stephen Dorff, Jennifer Lopez, Judy Davis, Michael Caine.

Comerciantul de vinuri Alex Gates (Jack Nicholson) are mari probleme, atat in viata particulara, cat si in profesiune, caci afacerea lui e in pragul falimentului. El are un fiu care il uraste, o nevasta alcoolica pe care o umileste cu orice ocazie si o amanta cubaneza, Gabriella, care e menajera. Cand tanara Gabriella ii spune ca in una dintre casele unde lucreaza exista un colier de diamante in valoare de milioane de dolari, lui Alex ii vine ideea sa-l fure pentru a scapa de probleme..

Caseta film Blood and Wine
Titlul original: Blood and Wine
Regia: Bob Rafelson
Scenariul: Alison Cross, Nick Villiers
Distributia: Jack Nicholson (Alex Gates), Stephen Dorff (Jason), Jennifer Lopez (Gabriela “Gabby”), Judy Davis (Suzanne Gates), Michael Caine (Victor “Vic” Spansky), Harold Perrineau Jr. (Henry), Robyn Peterson (Dina Reese), Mike Starr (Mike), John Seitz (Mr. Frank Reese), Marc Macaulay (Guard), Dan Daily (Todd), Marta Velasco (Gabriela’s Cousin)
Durata: 101 minute
An: 1996
Gen: Crima/Drama/Thriller

Filmul – Sange si vin
..El cere ajutorul unui spargator profesionist de seifuri care e pe moarte din cauza ca sufera de tuberculoza. Dar lucrurile incep sa se precipite cand sotia lui i se aseaza in cale, hotarata sa-l impiedice sa duca la capat ceea ce ea este convinsa ca e o noua aventura a infidelului ei sot.

Sânge și vin – Blood and Wine (1996) subtitrat