Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Dec 9th, 2023

Film – Șapte păcate mortale – Seven – Se7en (1995) Brad Pitt, Morgan Freeman

Șapte

poster Se7en (1995)Se7en, crimă thriller, film american, regia David Fincher; O nominalizare Oscar.
În rolurile principale: Brad Pitt, Morgan Freeman, Gwyneth Paltrow.

Culorile au potențialul de a influența percepția și înțelegerea noastră despre film. Utilizarea puternică a culorilor într-un film poate ajuta spectatorii să înțeleagă mesajul pe care regizorul dorește să-l comunice. În Se7en, stilul regizorului David Fincher de a folosi culorile este mai mult decât prezentarea culorii ca parte a decorului, ci descrie și valurile de emoții și sentimente care însoțesc conflictele prezentate în film.

Estetica lui Seven a fost influențată de filme precum All That Jazz (1979), The Silence of the Lambs (1991) și The French Connection (1971), precum și de punctul de vedere „vulnerabil”, peste umăr al emisiunii documentare de televiziune. Polițiști. Darius Khondji a numit thriller-ul polițist Klute (1971), drept o influență semnificativă datorită „folosirii sale de toplight… compoziții pe ecran lat pentru intimitate mai degrabă decât priveliști mari, felul în care fâșiile verticale ale orașului sunt afișate în mod orizontal, fragmente de fețe și corpuri… aspectul lui Se7en are acest sentiment sporit de realism – un realism care a crescut cu câteva crestături și devine propriul stil”.

Caseta film Se7en
Titlul original: Se7en
Titlul alternativ:
Regia: David Fincher
Scenariul: Andrew Kevin Walker
Distributia: Brad Pitt (Detective David Mills), Morgan Freeman (Detective Lieutenant William Somerset), Gwyneth Paltrow (Tracy Mills), Kevin Spacey (John Doe), R. Lee Ermey (Police Captain), John C. McGinley (SWAT team leader California), Richard Roundtree (District Attorney Martin Talbot), Richard Schiff (Mark Swarr), Mark Boone Junior (Greasy FBI Man), Michael Massee (Man in Massage Parlour Booth), Leland Orser (Crazed Man in Massage Parlour), Reg E. Cathey (Dr. Santiago)
Durata: 127 minute
An: 1995
Gen: Crima/Drama/Mister/Thriller

FilmulȘapte – Se7en

Un criminal în serie cu o minte sclipitoare începe un joc de-a șoarecele și pisica cu doi detectivi criminaliști. Cel mai vârstnic dintre ei urmează să iasă la pensie într-o săptămână, așa că vrea să-l prindă pe criminal cât mai repede cu putință. Celălalt este un tânăr energic, care privește cu un ușor dispreț resemnarea și plafonarea partenerului său..

Se7en (1995)

..Acțiunea se petrece într-un oraș fără nume, înecat de ploaie și apăsat permanent de un cer plumburiu. Șirul crimelor continuă, ucigașul părând a pedepsi victimele pentru comiterea câte unuia dintre cele șapte păcate capitale. Singurul element luminos, care contrastează cu sumbra atmosferă a filmului e soția tânărului polițist, interpretată de Gwyneth Paltrow.