Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Mar 10th, 2023

Film – Săruturi şi focuri de armă – Kiss Kiss Bang Bang (2005)

poster Kiss Kiss Bang Bang (2005) Kiss Kiss Bang Bang, crima, comedie, film american aparut in 2005, regia Shane Black.
In rolurile principale: Robert Downey Jr., Val Kilmer, Michelle Monaghan.

Caseta film Kiss Kiss Bang Bang
Titlul original: Kiss Kiss Bang Bang
Regia: Shane Black
Scenariul: Brett Halliday, Shane Black
Distributia: Robert Downey, Jr. (Harold “Harry” Lockhart), Val Kilmer (“Gay” Perry van Shrike), Michelle Monaghan (Harmony Faith Lane), Corbin Bernsen (Harlan Dexter), Rockmond Dunbar (Mustard), Dash Mihok (domnul Frying Pan), Shannyn Sossamon, Angela Lindvall (Flicka), Ali Hillis (Marleah), Larry Miller (Dabney Shaw)
Durata: 103 minute
An: 2005
Gen: Actiune/Comedie/Crima/Mister

Filmul – Saruturi si focuri de arma
Un hot, Harry Lockhart, nimerit întîmplator la o auditie pentru un film pe cînd încerca sa scape de politie, are parte de sansa vietii lui: sa-si depaseasca trecutul propriu si sa ajunga la Hollywood. Ajuns din New York la Los Angeles, la o petrecere o reîntîlneste pe o fosta colega de liceu, Harmony, pentru care i se retrezesc sentimente îngropate de mult, în Indiana. Din greseala însa, beat fiind, face o confuzie si ajunge în pat cu prietena ei.
Între timp, orasul este terorizat de un criminal ce ucide femei, ale caror cadavre sînt gasite peste tot prin oras, în vreme ce Harry se pregateste pentru un rol de detectiv, sub supravegherea unui detectiv particular, Gay Perry, la fel de homosexual pe cât îi spune numele. Linia de demarcatie dintre realitate si fictiune dispare însa, odata cu implicarea lor involuntara în seria de crime.

Săruturi şi focuri de armă – Kiss Kiss Bang Bang (2005) subtitrat