Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Feb 12th, 2021

Film – Scandal in Boemia – The Royal Scandal (2001)

poster The Royal Scandal (2001)The Royal Scandal, mister, film Canada / USA, regia Rodney Gibbons.
În rolurile principale: Matt Frewer, Kenneth Welsh, Liliana Komorowska.

Dupa ani de zile, Sherlock Holmes (Matt Frewer) se reintalneste cu Irene Adler o femeie pe cat de frumoasa, pe atat de perfida. Iscusitul detectiv este angajat de printul Germaniei sa recupereze o fotografie compromitatoare in care acesta aparea alaturi de Irene..

Caseta film The Royal Scandal
Titlul original: The Royal Scandal
Regia: Rodney Gibbons
Scenariul: Arthur Conan Doyle, Joe Wiesenfeld
Distributia: Matt Frewer (Sherlock Holmes), Kenneth Welsh (Dr. Watson), Liliana Komorowska (Irene Adler), Daniel Brochu (Wiggins), Seann Gallagher (Meisener), R.H. Thomson (Mycroft Holmes), Robin Wilcock (Crown Prince), Alain Goulem (PC Trevor), Jacob Richmond (Cadogan West), Kathleen McAuliffe (Mrs. Hudson)
Durata: 120
An: 2001
Gen: Mister/Thriller

Filmul – Scandal in Boemia
..Desi misiunea pare simpla la inceput, la scurt timp, Sherlock ajunge sa afle si de niste bijuterii furate, o crima si niste secrete ingrozitoare care ameninta securitatea statului. In plus, este prins in o multime de intrigi politice, scandaluri, interese ascunse carora ar putea sa le cada victima si care ar putea sa-l distruga definitiv. Dar una peste alta, pasiunea pentru Irene ramane cel mai de temut dusman al sau.

Scandal in Boemia – The Royal Scandal (2001)