Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Jul 7th, 2018

Film – Scenariu pentru happy-end – Silver Linings Playbook (2012) Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Robert De Niro

Scenariu pentru happy-end

poster Silver Linings Playbook (2012)Silver Linings Playbook, comedie romantică, film american, regia David O. Russell.
În rolurile principale: Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Robert De Niro.
Pat este un fost profesor de liceu, care a petrecut 4 ani într-o clinică destinată tratării bolilor nervoase după ce a fost înșelat și părăsit de soția lui, Nikki. Mutându-se sub același acoperiș cu părinții lui după ce este externat, Pat are impresia falsă că nu a lipsit de acasă mai mult de câteva luni și este obsedat de ideea de a o recuceri pe Nikki..

Caseta film Silver Linings Playbook
Titlul original: Silver Linings Playbook
Regia: David O. Russell
Scenariul: David O. Russell
Distributia: Bradley Cooper (Patrizio “Pat” Solitano, Jr.), Jennifer Lawrence (Tiffany Maxwell, a young widow), Robert De Niro (Patrizio “Pat” Solitano, Sr., Pat and Jake’s father), Jacki Weaver (Dolores Solitano, Pat and Jake’s mother), Anupam Kher (Dr. Cliff Patel, Pat’s doctor and friend), Chris Tucker (Danny McDaniels), Julia Stiles (Veronica, Tiffany’s sister)..
Durata: 122 minute
An: 2012
Gen: Comedie/Romantic

Filmul – Scenariu pentru happy-end
..Vechii prieteni ai profesorului și-au întemeiat între timp familii, tatăl lui este mereu într-o dispoziție proastă fiindcă este fan al echipei de fotbal american Philadelphia Eagles care pierde un meci după altul, iar psihiatrul cu care face ședințe de terapie îl șochează pe Pat recomandându-i adulterul ca metodă de vindecare.

Scenariu pentru happy-end – Silver Linings Playbook (2012) subtitrat