Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Apr 21st, 2022

Film – Scene de viață sexuală – Scenes of a Sexual Nature (2006)

Scene de viață sexuală

poster Scenes of a Sexual Nature (2006)Scenes of a Sexual Nature, comedie dramă, film Marea Britanie, regia Ed Blum.
In rolurile principale: Adrian Lester, Ewan McGregor, Tom Hardy, Andrew Lincoln.

Sex și dragoste. Unii îl caută, alții au nevoie de el, alții îl disprețuiesc, iar alții plătesc pentru asta, dar suntem cu toții implicați în asta. Amplasat într-o după-amiază pe Hampstead Heath, Londra, acest film investighează detaliile a șapte cupluri..

Caseta film Scenes of a Sexual Nature (2006)
Titlul original: Scenes of a Sexual Nature
Regia: Ed Blum
Scenariul: Aschlin Ditta
Distributia: Holly Aird (Molly), Eileen Atkins (Iris), Hugh Bonneville (Gerry), Tom Hardy (Noel), Douglas Hodge (Brian), Adrian Lester (Pete), Andrew Lincoln (Jamie), Ewan McGregor (Billy), Gina McKee (Julia), Elle Mckenzie (Eve), Sophie Okonedo (Anna), Eglantine Rembauville-Nicolle (Sophie), Nicholas Sidi (Ludo), Mark Strong (Louis)..
Durata: 91 minute
An: 2006
Gen: Comedie/Drama/Romantic

Filmul – Scene de viata sexuala
..Soțul, Jamie (Andrew Lincoln) și soția, Molly (Holly Aird) stau întinși pe iarbă, discutând despre fotbaliști și orgasme multiple. Molly îl observă pe Jamie privind o fată drăguță din apropiere, Sophie (Eglantine Rembauville). Când este provocat, el pretinde că se uită la cartea pe care o citea fata, L’Etranger de Albert Camus. Văzând imediat prin minciunile sale, Molly îl întreabă pe Jamie despre carte; Jamie susține că este un western despre un bărbat care în cele din urmă devine șerif. Pentru a-l face de rușine pe Jamie și a-l dezvălui ca pe un mincinos, ea o abordează apoi pe Sophie pentru a o întreba și despre carte.

Click aici pentru toate filmele de Comedie la magazinweb.net

Scenes of a Sexual Nature (2006)