Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Mar 8th, 2023

Film – Schimbul – The Switch (2010)

Schimbul

poster The Switch (2010)The Switch, comedie romantică, film american, regia Will Speck și Josh Gordon.
In rolurile principale: Jennifer Aniston, Jason Bateman, Thomas Robinson.

Kasie (Jennifer Aniston) se află în căutarea bărbatului perfect… pentru a o lăsa însărcinată. Cum ceasul ei biologic bate din ce în ce mai puternic, Kassie începe să se teamă că bărbatul visurilor sale e posibil să nu existe de fapt. Wally, agitatul ei prieten cel mai bun, este foarte îndrăgostit de ea, bineînțeles… pe ascuns și asta pentru că niciodată nu s-ar putea ridica la standardele ei..

Caseta film The Switch (2010)
Titlul original: The Switch
Regia: Will Speck, Josh Gordon
Scenariul: Allan Loeb
Distributia: Jennifer Aniston (Kassie Larson), Jason Bateman (Wally Mars), Thomas Robinson (Sebastian Larson), Bryce Robinson (older Sebastian), Patrick Wilson (Roland Nilson), Juliette Lewis (Debbie Epstein), Jeff Goldblum (Leonard), Caroline Dhavernas (Pauline), Scott Elrod (Teddy Declan), Diane Sawyer (herself (cameo)
Durata: 101 minute
An: 2010
Gen: Comedie/Drama/Romantic

Filmul – Schimbul
..Într-un moment de cruntă beție, Wally își ia inima în dinți, pune mâna pe eprubetă și schimbă donația bărbatului ideal, cu propriul său act de bunătate. Pe măsură ce copilul crește devine mult prea evident cine este adevăratul tată. O serie de neînțelegeri și resentimente hilare se dezlănțuie din acest moment, lăsându-ne să credem ca până la urmă Kassie și Wally ar mai putea avea o șansă în dragoste.

The Switch (2010)