Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Oct 25th, 2019

Film – Schut, tîlharul – Der Schut (1964) Lex Barker, Marie Versini

Share This
Tags

poster Der Schut (1964)Der Schut (The Yellow One), aventură, film Germania de Vest / Franța / Italia / Yugoslavia, regia Robert Siodmak.
În rolurile principale: Lex Barker, Marie Versini, Ralf Wolter.
Suntem in Albania in 1869. Intreaga tara este terorizata de oamenii unui bandit misterios. Dupa ce acestia ard un sat si o rapesc pe Tschita, logodnica unui localnic- Omar, la locul faptei apar Kara Ben-Nemsi si prietenul sau Halef. Impreuna cu Omar, cei doi vor porni pe urmele rapitorilor. Pe drum Kara se va opri la casa Henry Galingré sperand sa-l intalneasca. Negasindu-l, le va spune surorii si sotiei acestuia ca probabil si Henry a fost prins de banditi si se va cere o rascumparare.

Caseta film Der Schut
Titlul original: Der Schut
Regia: Robert Siodmak
Scenariul: Karl May, Georg Marischka
Distributia: Lex Barker (Kara Ben Nemsi), Marie Versini (Tschita), Ralf Wolter (Hadschi Halef Omar), Rik Battaglia (Nirwan), Marianne Hold (Annette Galingré), Maria Grazia Francia (Frau des Schut), Friedrich von Ledebur (Mübarek)..
Durata: 118 minute
An: 1964
Gen: Aventura

Filmul – Schut, tîlharul
.. Inainte de a pleca din mica localitate, Kara il va demasca (cu ajutorul unui siretlic) pe Mübarek ca fiind doar un sarlatan si nu un om sfant cu puteri supranaturale. Celor trei li se va adauga si Anette, sotia lui Henry. Pluta pe care sunt cei patru va fi atacata, prilej pentru Omar de a-l omori pe cel care i-a ucis fratele si rapit logodnica. Tschita va reusi sa scape din locul unde a fost dusa (si unde e inchis si Henry) si va fi salvata de bogatul negustor Nirwan, care se dovedeste a fi chiar seful bandei, Schut. Acest lucru il va afla curand si Kara care se hotaraste sa-l elimine definitiv.

Schut, tîlharul – Der Schut (1964)

Server 1