Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Dec 24th, 2015

Film – Sclava iubirii – Raba Lyubvi – A Slave Of Love (1976)

Sclava iubirii

poster Raba Lyubvi - A Slave Of Love (1976) Raba Lyubvi (Раба любви), comedie-drama, film sovietic aparut in 1976, regia Nikita Mikhalkov.
In rolurile principale: Elena Solovey, Rodion Nahapetov, Aleksandr Kalyagin.
Personajul Olga a fost inspirat de Vera Kholodnaya, actriță. Vera Kholodnaya, s-a născut la Poltava, Imperiul Rus, acum Ukraina, a trăit între 30 August 1893 – 16 Februarie 1919. A fost primul star de cinema al filmului mut în Rusia; mai există doar cinci filme din cele în care a jucat – se presupune că au fost între 50 și 100.

Caseta film Raba lyubvi
Titlul original: Раба любви
Titlul alternativ: A Slave Of Love, La esclava del amor, Esclave de l’amour
Regia: Nikita Mikhalkov
Scenariul: Fridrikh Gorenshteyn, Andrey Konchalovskiy
Distributia: Elena Solovey (Olga Nikolayevna Voznesenskaya), Rodion Nahapetov (Victor Pototsky), Aleksandr Kalyagin (Kalyagin), Oleg Basilashvili (Yuzhakov), Konstantin Grigorev (Fedotov), Yuri Bogatyryov (Maksakov), Mikhail Chigaryov..
Durata: 94 minute
An: 1976
Gen: Comedie/Drama/Romantic

Filmul – Sclava iubirii
Olga Voznesenskaya este o starleta a filmelor mute. Filmele ei sunt atat de populare incat revolutionarii isi risca libertatea doar pentru a le vedea. Ea se afla la filmari in sudul Rusiei, in timp ce bolsevicii se apropie de Moscova. Cu toate ca este casatorita, Olga isi petrece majoritatea timpului alaturi de camermanul Victor Pototsky. Insa adevarul despre identitatea lui va fi deconspirat in curand – Victor este bolsevic si isi foloseste slujba ca o acoperire pentru a filma atracitatile Armatei Albe si eroismul Armatei Rosii. (Cinemarx)

Filmul Sclava iubirii – Raba Lyubvi (1976) subtitrat