Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Sep 9th, 2017

Film – Scuip pe mormântul tău – I Spit on Your Grave (2010)

Scuip pe mormântul tău

poster I Spit on Your Grave (2010)I Spit on Your Grave, horror, film american apărut în anul 2010, regia Steven R. Monroe.
În rolurile principale: Sarah Butler, Jeff Branson, Daniel Franzese.

Caseta film I Spit on Your Grave
Titlul original: I Spit on Your Grave
Regia: Steven R. Monroe
Scenariul: Stuart Morse
Distributia: Sarah Butler (Jennifer Hills), Rodney Eastman (Andy), Daniel Franzese (Stanley), Jeff Branson (John “Johnny” Miller), Andrew Howard (Sheriff Storch), Chad Lindberg (Matthew, the plumber with social disorders), Tracey Walter (Earl), Mollie Milligan (Mrs. Storch, the sheriff’s wife), Saxon Sharbino (Chastity Storch, the sheriff’s daughter), Amber Dawn Landrum (Girl at Gas Station)
Durata: 108 minute
An: 2010
Gen: Crima/Horror/Thriller

Filmul – Scuip pe mormântul tău
Remake al controversatului horror cu acelasi titlu din anul 1978, “I Spit on Your Grave” o are in centrul actiunii pe Jennifer Hills, o scriitoare frumoasa de la oras, care inchiriaza pentru o perioada de cateva luni o cabana situata in mijlocul padurii pentru a lucra in liniste la cel de-al doilea roman. Un incident minor petrecut la o benzinarie ii determina pe localnicii Johnny, Stanley, Michael si Andy sa intre cu forta in cabana izolata pentru a-i preda orasencei o lectie de umilinta si intimidare, iar Jennifer este violata cu brutalitate si maltratata pana in momentul in care reuseste sa scape din ghearele atacatorilor si sa sara in apele unui râu.

Scuip pe mormântul tău – I Spit on Your Grave (2010) subtitrat