Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Feb 12th, 2020

Film – Sechestrat… din dragoste – Serious Moonlight (2009)

poster Serious Moonlight (2009)Serious Moonlight, comedie neagră, film american, regia Cheryl Hines.
În rolurile principale: Meg Ryan, Timothy Hutton, Kristen Bell.

Cand avocata de succes Louise (Meg Ryan) afla ca sotul ei, Ian (Timothy Hutton), planuieste sa incheie casnicia lor de 13 ani pentru o tanara de numai 20, pe nume Sara (Kriten Bell), decide sa rezolve aceasta situatie dramatica intr-un mod destul de drastic. Louise reuseste sa-l lege burduf pe Ian in casa lor de vacanta, si refuza sa-i dea drumul pana cand situatia nu se va fi rezolvat in favoarea casniciei primejduite..

Caseta film Serious Moonlight
Titlul original: Serious Moonlight
Regia: Cheryl Hines
Scenariul: Adrienne Shelly
Distributia: Meg Ryan (Louise), Timothy Hutton (Ian), Justin Long (Todd), Kristen Bell (Sara), Derek Carter (Man #1), Bill Parks (Man #2), Kimberlee Peterson (Trashy Girl), Nathan Dean (Detective)..
Durata: 84 minute
An: 2009
Gen: Comedie/Crima/Romantic

Filmul – Sechestrat… din dragoste
..Evident ca Ian nu cedeaza in fata acestui comportament psihotic, astfel ca lucrurile – departe de a se rezolva, degenereaza in ceva si mai suparator. In timp ce sotii se cearta, un huligan (Justin Long), care trece intamplator pe langa respectiva casa de vacanta, aude urletele lui Ian si decide sa-i jefuiasca pe cei doi, in loc sa-l ajute pe barbatul aflat la ananghie.

Sechestrat… din dragoste – Serious Moonlight (2009)

Server 1
Server 2