Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Aug 12th, 2019

Film – Secretele tăcerii – The Quiet (2005)

poster The Quiet (2005)The Quiet, dramă thriller, film american, regia Jamie Babbit.
În rolurile principale: Camilla Belle, Elisha Cuthbert, Edie Falco.
Nina (Elisha Cuthbert) este o tanara foarte populara si frumoasa din liceu. Se pare ca ea are tot ce-si doreste, asta pana cand Dot (Camilla Belle) este infiata de parintii Ninei.
Dot, care se pare ca este surda ajunge sa traiasca alaturi de Nina si familia ei, iar evenimentele ce vor urma vor dezvalui un secret intunecat al familiei Ninei..

Caseta film The Quiet
Titlul original: The Quiet
Regia: Jamie Babbit
Scenariul: Abdi Nazemian, Micah Schraft
Distributia: Camilla Belle (Dot), Elisha Cuthbert (Nina Deer), Martin Donovan (Paul Deer), Edie Falco (Olivia Deer), Shawn Ashmore (Connor Kennedy), Katy Mixon (Michelle Fell), David Gallagher (Brian), Shannon Marie Woodward (Fiona), Maria Cash (Mrs. Janice Feltswatter), Steve Uzzell (Mr. Piln), Jo Baker (Myrna)..
Durata: 91 minute
An: 2005
Gen: Crima/Drama/Thriller

Filmul – Secretele tăcerii
..După moartea tatălui ei, o adolescentă, Dot, se mută în casa nașilor și a fiicei lor adolescente Nina. Dot este tăcută.
Găsește un alt tip de liniște care o așteaptă în noua ei casă, căci această casă este un loc cu un secret întunecat care ii implică pe Nina și tatăl ei.
La început, Dot și Nina par a fi opuse. Cu toate acestea, își dau seama treptat cât de multe au în comun. Adunându-le, catalizează o serie de evenimente în care ambele își dezvăluie secretele și își văd viața dublă.
O disputa violentă aproape că le distruge. Cu toate acestea, ele găsesc speranța pentru viitor în liniște după furtună.

Secretele tăcerii – The Quiet (2005)

Server 1
Server 2 Server 3