Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, May 8th, 2018

Film – Secretul – Si j’etais toi aka The Secret (2007)

Secretul

poster The Secret (2007)Si j’étais toi, dramă romantică, film francez, regia Vincent Perez.
În rolurile principale: David Duchovny, Olivia Thirlby, Lili Taylor.

Caseta film Si j’etais toi
Titlul original: Si j’etais toi
Titlul alternativ: The Secret
Regia: Vincent Perez
Scenariul: Ann Cherkis
Distributia: David Duchovny (Dr. Benjamin Marris), Lili Taylor (Hannah Marris), Olivia Thirlby (Samantha Marris), Brendan Sexton III (Ethan), Jane Wheeler (Maggie Adams), Millie Tresierra (Lindsay Porter), Trisha LaFache (Taylor)..
Durata: 92 minute
An: 2007
Gen: Drama/Romantic

Filmul – Secretul
O sotie si mama moare, dar spiritul ei se intorce in corpul fiicei. Doctorul Benjamin Marris impreuna cu sotia lui, Hannah, au o fiica adolescenta (16 ani), pe nume Samantha, care este extrem de rebela, consuma droguri, are relatii sexuale cu mai multi baieti si – mai ales, se opune mereu parintilor. Durerea parinteasca a doctorului Marris este si mai mare in momentul cand afla ca sotia si fiica au avut un accident de masina. In urma acestui accident fata moare. Mama ei, face tot posibilul pentru a o readuce la viata, motiv pentru care se intampla un lucru neasteptat, sufletul mamei intra in corpul fiicei si va conduce la mai multe probleme si framantari.

Secretul – Si j’etais toi aka The Secret (2007) subtitrat