Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Jan 9th, 2019

Film – Security (2017) Ben Kingsley, Antonio Banderas

poster Security (2017)Security, acțiune thriller, film american, regia Alain Desrochers.
În rolurile principale: Antonio Banderas, Ben Kingsley, Liam McIntyre
Security (2017) urmărește povestea unui agent de securitate care ajută la protejarea unei tinere ce urmează să fie martor împotriva unei bande criminale.
Un fost veteran al serviciilor speciale, fără noroc și aflat într-o căutare disperată pentru un loc de muncă, se angajează ca agent de securitate într-un mall dintr-o zonă periculoasă a orașului. În prima sa noapte de lucru, acesta deschide ușile unei tinere ce strigă disperată după ajutor..

Caseta film Security
Titlul original: Security
Regia: Alain Desrochers
Scenariul: Tony Mosher, John Sullivan
Distributia: Antonio Banderas (Eduardo “Eddie” Deacon), Gabriella Wright (Ruby), Ben Kingsley (Charlie), Liam McIntyre (Vance), Shari Watson (Welfare Officer), Katherine de la Rocha (Jamie), Chad Lindberg (Mason), Jiro Wang (Johnny Zhang Wei), Cung Le (Dead Eyes)
Durata: 92 minute
An: 2017
Gen: Actiune/Crima/Thriller

Filmul – Securitate
..Adolescenta era escortată de poliție pentru a depune mărturie în calitate de martor într-un dosar, însă transportul a fost deturnat de o bandă criminală periculoasă. Pe urmele ei se află un escroc psihopat, care alături de oamenii săi, nu se va opri de la nimic pentru a-și găsi și elimina martorii.

Security (2017) subtitrat

Server 1
Server 2