Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Apr 8th, 2023

Film – Seducatoarele – Top Sensation (1969)

Seducatoarele

poster Top Sensation (1969)Top Sensation aka Swinging Young Seductresses aka The Seducers, dramă erotică, film italian, regia Ottavio Alessi.
In rolurile principale: Maud de Belleroche, Maurizio Bonuglia, Edwige Fenech.

Caseta film Top Sensation (1969)
Titlul original: Top Sensation
Regia: Ottavio Alessi
Scenariul: Ottavio Alessi, Lorenzo Ricciardi, Nelda Minucci
Distributia: Rosalba Neri (Paola), Edwige Fenech (Ulla), Eva Thulin (Beba), Maud de Belleroche (Mudy), Maurizio Bonuglia (Aldo), Ruggero Miti (Tony), Salvatore Puntillo (Andro)..
Durata: 99 minute
An: 1969
Gen: Drama/Erotic

poster 2 Top Sensation (1969)Filmul – Seducatoarele
Frumoasa prostituată Ulla (Edwige Fenech) este angajată de disprețuitorul Mudy (Maud de Belleroche) și invitată într-o croazieră pe mare în care Ulla este menită să ia virginitatea fiului lui Mudy, Tony, un tânăr de 20 de ani, timid și cu dizabilități mintale, cu o tendinta spre piromanie. În croazieră sunt invitați și provocatoarea Paula (Rosalba Neri) și soțul ei Aldo (Bonuglia), care se străduiesc constant să câștige favoarea unei femei bogate în speranța de a obține o concesiune petrolieră.
În ciuda eforturilor ei, Ulla nu are niciun efect asupra tânărului până când iahtul se oprește pe o insulă mediteraneană locuită doar de un păstor de capre și de soția sa, Beba (Eva Thulin). Tony este atras de ea, dar încetul cu încetul îi apar tulburările mintale, iar povestea se termină cu tragedie.

Top Sensation (1969)