Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Apr 24th, 2023

Film – Seducție – La seduzione – Seduction (1973)

Seducție

poster La seduzione - Seduction (1973)Seduction, clasic erotic, film italian, regia Fernando Di Leo.
In rolurile principale: Lisa Gastoni, Maurice Ronet, Jenny Tamburi.

Filmul La seduzione (1973) se bazează pe romanul Graziella, scris de Ercole Patti.

Caseta film La seduzione (1973)
Titlul original: La seduzione
Regia: Fernando Di Leo
Scenariul: Valentino Bompiani, Fernando Di Leo, Luisa Montagnana
Distributia: Lisa Gastoni (Caterina), Maurice Ronet (Giuseppe), Jenny Tamburi (Graziella), Pino Caruso (Alfredo), Graziella Galvani (Luisa), Barbara Marzano (Rosina), Rosario Bonaventura (Rosario)
Durata: 99 minute
An: 1973
Gen: Crima/Drama/Erotic/Romantic

Filmul – Seductie
După ce a lucrat mulți ani ca jurnalist în Franța, Giuseppe se întoarce la casa goală a familiei din Acireale natal și își caută vechea flacără Caterina, acum văduvă și mama adolescentei Graziella. O poveste de dragoste de vârstă mijlocie se reaprinde și el începe să petreacă nopțile în casa ei. Graziella, deși are un iubit local, îl găsește pe iubitul matur și sofisticat al mamei sale mult mai atrăgător și începe să încerce să-l ademenească.
Giuseppe cedează puțin câte puțin farmecelor Graziellei, iar aventura tocmai s-a încheiat când Caterina află. Certe furtunoase între cei trei se încheie cu un armistițiu fragil, în care Giuseppe nu o va abandona pe Caterina. Nefericită că nu a câștigat, Graziella o convinge pe prietena ei Rosina să-l ispitească pe Giuseppe într-o cabană de pe plajă și apoi se grăbește să-i spună mamei despre această nouă infidelitate..

La seduzione (1973)