Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Aug 31st, 2018

Film – Sergentul Bilko – Sgt. Bilko (1996) Steve Martin, Dan Aykroyd

Share This
Tags

Sergentul Bilko

poster Sgt. Bilko (1996)Sgt. Bilko, comedie, film american, regia Jonathan Lynn.
În rolurile principale: Steve Martin, Dan Aykroyd, Phil Hartman.
In fiecare armata, exista o persoana care poate rezolva tot si care se descurca in orice situatie. Steve Martin joaca rolul sergentului Bilko, cel ce organizeaza pariuri, contrabanda cu bautura, loterii ilegale, ruleta si… masaj chiar in cadrul armatei, mai precis in gura lupului.
Ernie Bilko (Steve Martin) este administratorul parcului auto din garnizoana Fort Baxter, dar poate spune cu mandrie ca nu a aruncat nici macar o data o privire sub capota vreunei masini. Talentele lui sunt cu totul altele – ca de exemplu sa simta mirosul banilor de la o posta. Iar daca el e cel care a descoperit ca e mai profitabil sa inchiriezi un Humvee decat sa-l tii degeaba in parcare, nu i se poate reprosa nimic..

Caseta film Sgt. Bilko
Titlul original: Sgt. Bilko
Regia: Jonathan Lynn
Scenariul: Nat Hiken, Andy Breckman
Distributia: Steve Martin (Master Sergeant Ernest G. Bilko), Dan Aykroyd (Col. John T. Hall), Phil Hartman (Maj. Colin Thorn), Glenne Headly (Rita Robbins), John Marshall Jones (Sgt. Henshaw), Pamela Adlon (Sgt. Raquel Barbella), Austin Pendleton (Maj. Ebersole), Chris Rock (1st Lt. Oster), Cathy Silvers (1st Lt. Monday), Steve Park (Capt. Moon), Debra Jo Rupp (Mrs. Hall), Richard Herd (Gen. Tennyson), Dan Ferro (Spc. Tony Morales), John Ortiz (Spc. Luis Clemente), Max Casella (Spc. Dino Paparelli), Daryl Mitchell (Pfc. Walter “Wally” T. Holbrook)..
Durata: 94 minute
An: 1996
Gen: Comedie

Filmul – Sergentul Bilko
..Bilko crede cu tarie ca Armata SUA e formata din barbati si femei care au muncit din greu si au castigat un loc intr-un fel de tabara patriotica… In consecinta, considera ca e de datoria lui sa le ofere posibilitatea de a se distra, impreuna cu o multime de alte marfuri trebuincioase, reusind sa fenteze cu o abilitate incredibila regulile unui regim militar strict pentru a pune pe picioare un sistem de initiativa privata, cu cazinou non-stop inclus.

Sergentul Bilko – Sgt. Bilko (1996) subtitrat

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.