Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Mar 6th, 2023

Film – Sergentul Ryker – Sergeant Ryker (1968)

Sergentul Ryker

poster Sergeant Ryker (1968)Sergeant Ryker, dramă-război, film american, regia Buzz Kulik.
In rolurile principale: Lee Marvin, Bradford Dillman, Vera Miles, Peter Graves.

În timpul Războiului din Coreea, sergentul Paul Ryker este acuzat că a dezertat în China comunistă și apoi s-a întors în unitatea sa ca spion. El este judecat și condamnat la moarte, dar avocatul său crede că Ryker este nevinovat și cere un nou proces..

Caseta film Sergeant Ryker (1968)
Titlul original: Sergeant Ryker
Regia: Buzz Kulik
Scenariul: William D. Gordon, Seeleg Lester
Distributia: Lee Marvin (Sgt. Paul Ryker), Bradford Dillman (Capt. David Young), Peter Graves (Maj. Whitaker), Vera Miles (Ann Ryker), Lloyd Nolan (Gen. Amos Bailey), Murray Hamilton (Capt. Appleton), Norman Fell (Sgt. Max Winkler), Walter Brooke (Col. Arthur Merriam), Francis DeSales (President of the Court), Don Marshall (Cpl. Jenks), Charles Aidman (Maj. Kitchener)..
Durata: 85 minute
An: 1968
Gen: Drama/Razboi

Filmul – Sergentul Ryker
Sgt. Ryker (Lee Marvin), soldat american acuzat de trădare în timpul Războiului din Coreea, este trimis la Curtea Marțială și urmărit penal de căpitanul David Young (Bradford Dillman) și condamnat la moarte.
Soția lui Ryker, Ann (Vera Miles), insistă că soțul ei a primit o apărare inadecvată. Ea crede povestea lui că a fost într-o misiune secretă, repartizată de un ofițer superior care a murit de atunci și nu mai poate garanta pentru el..

Sergeant Ryker (1968)