Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, May 28th, 2021

Film – Șeriful in fusta – The Second Time Around (1961)

poster The Second Time Around (1961)The Second Time Around, comedie western, film american, regia Vincent Sherman.
În rolurile principale: Debbie Reynolds, Steve Forrest, Andy Griffith.

Lu Rogers, recent văduvă îşi lasă copiii la New York cu soacra şi pleacă spre vest unde i s-a oferit un loc de muncă. Ajunsă în Arizona constată că slujba nu mai există. Angie Gates care deţinea o fermă o angajează de probă deşi ştia că venind de la oraş se va descurca greu cu munca de la fermă. Totuşi Lu care era plină de resurse reuşeşte să reziste la fermă şi pe deasupra atrage atenţia a doi pretendenţi, un proprietar de saloon şi un fermier..

Caseta film The Second Time Around
Titlul original: The Second Time Around
Regia: Vincent Sherman
Scenariul: Richard Emery Roberts, Oscar Saul, Clair Huffaker
Distributia: Debbie Reynolds (Lucretia Rogers), Steve Forrest (Dan Jones), Andy Griffith (Pat Collins), Juliet Prowse (Rena Mitchell), Thelma Ritter (Aggie Gates), Ken Scott (Sheriff Burns), Isobel Elsom (Mrs. Rogers), Rudolph Acosta (Rodriguez), Timothy Carey (Bonner), Tom Greenway (Deputy Shack), Eleanor Audley (Mrs. Trask), Blossom Rock (Mrs. Vera Collins), Jack Orrison (Editor)
Durata: 99 minute
An: 1961
Gen: Comedie/Western

Filmul – Seriful in fusta
..Şeriful corupt va fi acuzat de Lu şi va pierde alegerile în favoarea ei. Umilit acesta o va răpi. Se formează o poteră care va veni în ajutorul fetei. Ea va primi o recompensă pe care o va folosi ca să-şi aducă copiii. Era însă îndrăgostită de Dan, proprietarul de saloon care şi el o iubea dar i-a spus că nu poate cere mâna şherifului. Atunci Lu îşi scoate insigna şi o dă lui Pat, fermierul, care va deveni şerif iar Dan va obţine mâna fetei.

The Second Time Around (1961)