Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Jun 22nd, 2020

Film – Sete de răzbunare – Return to Sender (2015) Rosamund Pike, Shiloh Fernandez, Nick Nolte

poster Return to Sender (2015)Return to Sender, thriller psihologic, film american, regia Fouad Mikati.
În rolurile principale: Rosamund Pike, Shiloh Fernandez, Nick Nolte.
Miranda se lasa convinsa sa iasa la o intalnire romantica cu un barbat pe care nu l-a mai vazut niciodata. Auzind ca bate cineva la usa, tanara deschide increzatoare, numai ca in locul celui asteptat era William, un alt vizitator necunoscut, care o si agreseaza sexual..

Caseta film Return to Sender
Titlul original: Return to Sender
Regia: Fouad Mikati
Scenariul: Patricia Beauchamp, Joe Gossett
Distributia: Rosamund Pike (Miranda Wells), Shiloh Fernandez (William Finn), Nick Nolte (Mitchell Wells), Camryn Manheim (Nancy), Rumer Willis (Darlene), Illeana Douglas (Judy), Billy Slaughter (Kevin), Scout Taylor-Compton (Crystal), Ryan Phillippe (UPS Delivery Guy), Marco St. John (Older Man)
Durata: 95 minute
An: 2015
Gen: Drama/Thriller

Filmul – Sete de razbunare
..Depasind socul initial, Miranda isi aminteste ca in timp ce era de serviciu la spital, l-a mai vazut pe William pe coridoare. Dupa ce agresorul este arestat, Miranda incepe sa-l viziteze frecvent la inchisoare. Cei doi par sa construiasca o oarecare relatie, insa femeia nu uita nicio clipa agresiunea la care a fost supusa. Cand in sfarsit William este eliberat pe cautiune, Miranda profita de ocazie pentru a-si pune in aplicare planul de razbunare.

Sete de răzbunare – Return to Sender (2015)