Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Jun 3rd, 2023

Film – Sexul îngerilor – The Sex of Angels (1968)

Sexul îngerilor

poster The Sex of Angels (1968)Il sesso degli angeli aka The Sex of Angels, dramă aventură, film italian, regia Ugo Liberatore.
In rolurile principale: Bernard De Vries, Rosemary Dexter, Doris Kunstmann.

Caseta film Il sesso degli angeli (1968)
Titlul original: Il sesso degli angeli
Regia: Ugo Liberatore
Scenariul: Franz Seitz Jr.
Distributia: Bernard De Vries (Marco), Rosemary Dexter (Nancy), Doris Kunstmann (Nora), Laura Troschel (Carla), Giovanni Petrucci (Luca), Efisio Cabras (Sergio), Brizio Montinaro (Pietro), Hans Jürgen Neumann, Silvana Bacci.
Durata: 110 minute
An: 1968
Gen: Aventura/Drama

Filmul – Sexul ingerilor
În Italia, Nora, o moștenitoare în dezacord cu tatăl ei, își întâmpină prietenele Nancy și Nora într-o vacanță de vară. Planul este de a lua iahtul tatălui Norei (fără permisiunea lui) și de a se îndrepta spre coasta dalmată a Croației. Când iubitul Norei refuză să se alăture trio-ului, ele decid să găsească un bărbat atractiv, să-l ia cu ele.
Îl întâlnesc pe Marco, un student la medicină care este un total străin, la un club de dans și, deși are o iubită, el acceptă să o întâlnească a doua zi pe Nancy pentru o baie. Cele trei femei scot iahtul, îl găsesc pe Marco înotând și îl răpesc efectiv pe vas..

Il sesso degli angeli (1968)