Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Jul 25th, 2021

Film – Sfântul Ignațiu de Loyola – Ignacio de Loyola (2016)

poster Ignacio de Loyola (2016)Ignacio de Loyola, dramă, film biografic, regia Paolo Dy.
În rolurile principale: Andreas Muñoz.

Caseta film Ignacio de Loyola
Titlul original: Ignacio de Loyola
Regia: Paolo Dy
Scenariul: Paolo Dy
Distributia: Andreas Muñoz (Iñigo de Loyola), Javier Godino (Xanti), Julio Perillán (Father Sanchez), Gonzalo Trujillo (Inquisitor Frias), Isabel García Lorca (Doña Ines Pascual), Lucas Fuica (Don Beltran de Loyola), Mario de la Rosa (Calixto), Jonathan D. Mellor (Inquisitor Figueroa), Rick Zingale (Doctor Ciruelo), Tacuara Casares (Princess Catalina), Ben Temple (Master Ardevol), Imanol Reta (Inquisitor Gallo), Javier Tolosa (Lord Asparros), Samuel Pérez (Young Iñigo)
Durata: 118 minute
An: 2016
Gen: Actiune/Biografic/Drama

Filmul – Sfantul Ignatiu de Loyola
„Dacă ai putea auzi vocea lui Dumnezeu, ai vrea să o păstrezi secretă?”
O dramă istorică bazată pe memoriile Sfântului Ignațiu de Loyola, fondatorul ordinului iezuit. Aceasta este povestea unui soldat, un om cu viciu și violență care, în încercarea sa de a se întoarce la lumină, a fost nevoit să lupte cu demonii săi interiori până la marginea morții. O producție filipineză filmată în Spania și Filipine, filmul relatează apărarea sa curajoasă, dar inutilă, în bătălia de la Pamplona, luptele sale cu depresia și aproape sinuciderea, procesul său înainte de Inchiziție și reabilitarea sa finală.

Ignacio de Loyola (2016)