Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, May 12th, 2021

Film – Sfântul – The Saint (1997) Val Kilmer

poster The Saint (1997)The Saint, thriller spionaj, film american, regia Phillip Noyce.
În rolurile principale: Val Kilmer, Elisabeth Shue, Rade Serbedzija.

Caseta film The Saint
Titlul original: The Saint
Regia: Phillip Noyce
Scenariul: Jonathan Hensleigh, Wesley Strick
Distributia: Val Kilmer (Simon Templar), Elisabeth Shue (Dr. Emma Russell), Rade Šerbedžija (Ivan Petrovich Tretiak), Valery Nikolaev (Ilya Tretiak), Henry Goodman (Dr. Lev Naumovich Botvin), Alun Armstrong (Inspector Teal), Michael Byrne (Yuri Vereshagin), Yevgeni Lazarev (President Karpov), Irina Apeksimova (Aleksa “Frankie” Frankeyevich)..
Durata: 116 minute
An: 1997
Gen: Actiune/Aventura/Romantic/SF/Thriller

Filmul – Sfantul
Sfântul este un tip rece și cinic până când drumul lui se intersectează cu al Emmei Russel (Elisabeth Shue), o tânără savant a cărei viață este în mare primejdie.
Emma a descoperit cheia ambițiosului plan al miliardarului rus Ivan Tretiak de a se încorona ca țar al unui nou imperiu rus. De aceea, Tretiak va face totul pentru a anihila pericolul pe care îl reprezintă ea. În fața pericolului care o pândește fără să știe pe frumoasa și delicata Emma, în Templar, care în copilărie pierduse în mod tragic o prietenă de la internat, se nasc sentimente contradictorii și decide să lupte pentru a o apăra pe Emma, dar și pentru a-și stăpâni singura identitate pe care nu și-o poate asuma: propria identitate.

The Saint (1997)