Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Oct 4th, 2019

Film – Shaft (2019) Samuel L. Jackson / subtitrat

poster Shaft (2019)Shaft, acțiune comedie, film american, regia Tim Story.
În rolurile principale: Samuel L. Jackson, Jessie T. Usher, Richard Roundtree.
JJ, cunoscut ca John Shaft Jr., poate fi expert în securitatea cibernetică cu diplomă de la MIT, dar pentru a descoperi adevărul din spatele morții premature și misterioase a celui mai bun prieten, are nevoie de o îndrumare pe care doar tatăl i-o poate oferi..

Caseta film Shaft
Titlul original: Shaft
Regia: Tim Story
Scenariul: Kenya Barris, Alex Barnow
Distributia: Samuel L. Jackson (John Shaft), Jessie T. Usher (John “JJ” Shaft Jr.), Richard Roundtree (John Shaft), Alexandra Shipp (Sasha Arias), Regina Hall (Maya Babanikos), Matt Lauria (Major Gary Cutworth), Titus Welliver (Special Agent Vietti), Method Man (Freddie P), Isaach de Bankolé (Pierro ‘Gordito’ Carrera), Avan Jogia (Karim Hassan), Robbie Jones (Sergeant Keith Williams)..
Durata: 112 minute
An: 2019
Gen: Actiune/Comedie/Crima

Filmul – Shaft
..Lucrând pentru FBI, străin de tatăl său și hotărât să nu devină ca el, John Shaft Jr. formează o alianță neașteptată cu acesta pentru a afla cine l-a omorât pe cel mai bun prieten și pentru a doborî o operațiune de spălare de bani și trafic de droguri din New York. Pentru a soluționa crima, tatăl și fiul trebuie acum să navigheze în lumea interlopă din Harlem, iar de-a lungul drumului se vor alătura primei generații John Shaft.

Shaft (2019)

Server 1 Server 2 Server 3