Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Jan 4th, 2019

Film – Sherlock Holmes (2009) Robert Downey Jr., Jude Law, Rachel McAdams

Sherlock Holmes

poster Sherlock Holmes (2009)Sherlock Holmes, acțiune aventură, film american, regia Guy Ritchie; 2 nominalizări Oscar, un premiu Globul de Aur.
În rolurile principale: Robert Downey Jr., Jude Law, Rachel McAdams.
Sherlock Holmes și-a construit reputația dezlegând cele mai încâlcite enigme. Cu ajutorul doctorului John Watson, colaboratorul său de încredere, renumitul “detectiv consultant” a devenit indispensabil pentru descoperirea infractorilor de orice fel, bazându-se fie pe puterea sa de observație, pe deducția sa infailibilă, fie, la nevoie, pe forța pumnului.
Dar acum, deasupra Londrei se adună norii unei amenințări cu care Holmes nu s-a mai confruntat până acum, dar pe care abia o așteaptă..

Caseta film Sherlock Holmes
Titlul original: Sherlock Holmes
Regia: Guy Ritchie
Scenariul: Michael Robert Johnson, Anthony Peckham, Simon Kinberg
Distributia: Robert Downey Jr. (Sherlock Holmes), Jude Law (Dr. John Watson), Rachel McAdams (Irene Adler), Mark Strong (Lord Henry Blackwood), Eddie Marsan (Inspector Lestrade), Robert Maillet (Dredger), Geraldine James (Mrs. Hudson), Kelly Reilly (Mary Morstan), William Houston (Constable Clark)..
Durata: 129 minute
An: 2009
Gen: Actiune/Aventura/Crima/Mister/Thriller

Filmul – Sherlock Holmes
..După un șir lung de crime violente de tip ritual, Holmes și Watson sosesc la timp pentru a o salva pe ultima lui victimă și pentru a-l prinde pe ucigaș: recidivistul Lord Blackwood. În timp ce se apropie data osândei sale prin spânzurătoare, Blackwood — care îi terorizase pe colegii de pușcărie și totodată pe gardieni cu puterea sa de a stârni și folosi forțele răului — îl previne pe Holmes că moartea nu va avea nicio putere asupra sa, iar după cum se va vedea, execuția va eșua conform planurilor lui Blackwood.

Sherlock Holmes (2009) subtitrat