Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Jul 8th, 2021

Film – Shiva Baby – Shiva Baby (2020) Rachel Sennott

Share This
Tags

poster Shiva Baby (2020)Shiva Baby, comedie, film SUA / Canada, regia Emma Seligman.
În rolurile principale: Rachel Sennott, Molly Gordon, Polly Draper.

Tensiunile cresc și diferențele sociale se prăbușesc în timpul unei înmormântări evreiești în această satiră impresionantă despre capitalism, credință, valori familiale, trădare și servicii sexuale secrete, condusă strălucit de regizoarea Emma Seligman. Debutând în regie, se dovedește a fi un regizor de urmărit. Concepută cu măiestrie, ireverențioasă și îngrozitoare, se concentrează pe conflictele care au apărut în timpul unei astfel de reuniuni îndurerate din New York, văzută de o tânără studentă care îl acceptă pe tatăl ei sugar daddy căsătorit și pe iubitul ei lesbian, în timp ce se grăbește să-și ascundă dubla ei viață fată de părinți.

Caseta film Shiva Baby
Titlul original: Shiva Baby
Regia: Emma Seligman
Scenariul: Emma Seligman
Distributia: Rachel Sennott (Danielle), Molly Gordon (Maya), Danny Deferrari (Max), Polly Draper (Debbie), Fred Melamed (Joel), Dianna Agron (Kim Beckett), Jackie Hoffman (Susan), Cilda Shaur (Sheila), Glynis Bell (Katherine), Sondra James (Maureen), Deborah Offner (Ellie), Vivien Landau (Roz), Ariel Eliaz (Rabbi)
Durata: 78 minute
An: 2020
Gen: Comedie

Filmul – Shiva Baby
Shiva este un cuvânt ebraic care înseamnă „șapte” și se referă la o perioadă de șapte zile de doliu formalizat de către familia imediată a decedatului. Shiva începe imediat după înmormântare și se încheie la scurt timp după slujba de dimineață (Shacharit) în a șaptea zi.
Sugar dating – sugar daddy, este o practică tranzacțională de întâlnire în care o persoană mai înstărită și în vârstă are o relație cu o persoană mai tânără care are nevoie de asistență financiară într-o relație reciproc avantajoasă.

Danielle și sugar daddy Max fac sex înainte de a se grăbi la ceremonia ”shiva” cu părinții ei, Joel și Debbie. Înainte de ”shiva”, acasă la mătușa ei Sheila, Danielle este învățată de mama ei despre cum să răspundă la întrebări despre viața ei dezorganizată. În cadrul casei, membrii comunității evreiești extinse locale o compară cu fosta ei iubită Maya, care este adorată de vecini și se îndreaptă spre facultatea de drept. Sosește Max, care este un fost coleg de-al lui Joel, iar Debbie insistă să-l prezinte lui Danielle în speranța că una dintre rudele lui Max o va angaja. Au un schimb incomod și Debbie îi dezvăluie că este căsătorit, șocând-o pe Danielle.

Shiva Baby (2020)