Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Nov 12th, 2021

Film – Shutter Island – Shutter Island (2010) Leonardo DiCaprio

Shutter Island

poster Shutter Island (2010)Shutter Island, neo-noir, thriller psiohologic, film ameircan apărut în anul 2010, regia Martin Scorsese.
În rolurile principale: Leonardo DiCaprio, Mark Ruffalo, Ben Kingsley, Michelle Williams.
Filmul Shutter Island (2010) se bazează pe romanul Shutter Island, scris de Dennis Lehane.

Caseta film Shutter Island
Titlul original: Shutter Island
Regia: Martin Scorsese
Scenariul: Laeta Kalogridis
Distributia: Leonardo DiCaprio (Edward “Teddy” Daniels), Mark Ruffalo (Chuck Aule / Lester Sheehan), Ben Kingsley (Dr. John Cawley), Max von Sydow (Dr. Jeremiah Naehring), Michelle Williams (Dolores Chanal), Emily Mortimer (Rachel Solando), Patricia Clarkson (Dr. Rachel Solando)..
Durata: 138 minute
An: 2010
Gen: Mister/Thriller

Filmul – Shutter Island (2010)
Executor al agenției federale de aplicare a legii – US Marshals, Teddy Daniels ajunge împreună cu partenerul său Chuck pe mica insulă Shutter, unde se află un ospiciu pentru tratarea condamnaților cu tulburări mentale. Cei doi investighează evadarea unei criminale, dar nimic în acest ospiciu nu este ceea ce pare. Și nici Teddy Daniels nu este. Se află acolo pentru a găsi o pacientă disparută? Sau a fost trimis pentru a investiga zvonurile care denunță practici extreme de tratare a bolnavilor? Pe măsura ce Teddy și Chuck se apropie de adevăr, acesta este din ce în ce mai greu de surprins, iar cei doi încep să se teamă că nu vor mai părăsi niciodată Shutter Island. Pentru că cineva încearcă să-i facă să-și piardă mințile.

Click aici pentru toate filmele thriller la magazinweb.net

Shutter Island – Shutter Island (2010) subtitrat