Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Jun 4th, 2019

Film – Și bețivi și mincinoși – Drunk Parents (2019) Alec Baldwin, Salma Hayek

Share This
Tags

poster Drunk Parents (2019)Drunk Parents, comedie, film american, regia Fred Wolf.
În rolurile principale:
Doi părinți alcoolici încearcă să ascundă de fiica lor, dar și de cercul lor social dificultățile financiare din ce în ce mai mari și mai presante, printr-o serie de scheme și planuri pe cât de elaborate, pe atât de sortite eșecului, dar cu atât mai comice..

Caseta film Drunk Parents
Titlul original: Drunk Parents
Regia: Fred Wolf
Scenariul: Peter Gaulke, Fred Wolf
Distributia: Alec Baldwin (Frank), Salma Hayek (Nancy), Joe Manganiello (Bob Donnelly), Natalia Cigliuti (Betty Donnelly), Jim Gaffigan (Carl Mancini), Ben Platt (Jason Johnson), Aimee Mullins (Heidi Bianchi), Sasha Mitchell (Shope), Treat Williams (Dan Henderson), Olivia Luccardi (Jessie), Aasif Mandvi (Nigel), Scott Mescudi (Scottie Tow Driver)..
Durata: 97 minute
An: 2019
Gen: Comedie

Filmul – Și bețivi și mincinoși
..Vi-i prezentăm pe Frank și Nancy Teagarten, un cuplu din clasa de mijloc înstărită, cu Roverul lor negru și lucios, și cu casa lor amenajată cu stil și clasă. Acum își conduc fiica la colegiu, în prima ei zi, și nu-și mai încap în piele de mândrie. Dar imediat după aceea, se dezlănțuie iadul. Acasă îi așteaptă un recuperator de bunuri neachitate, și de aici totul o ia la vale. Deciși să nu o priveze pe fiica lor de accesul la colegiu, cei doi încep să caute soluții pentru a face rost de bani. Și, pentru că vremurile disperate cer măsuri disperate, își scot lucrurile la vânzare în curte, și… beau. Alcoolul le dă curaj, dar și soluții, una mai dubioasă ca cealaltă, pentru a-și ascunde lipsa de bani față de toată lumea.

Și bețivi și mincinoși – Drunk Parents (2019)
subtitrat

Server 1
Server 2