Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Apr 2nd, 2021

Film – Și fantomele iubesc – Ghosts Can’t Do It (1989) Bo Derek, Anthony Quinn

poster Ghosts Can't Do It (1989)Ghosts Can’t Do It, comedie, erotic, film american, regia John Derek.
În rolurile principale: Bo Derek, Anthony Quinn, Don Murray.

Viitorul președinte al Statelor Unite, Donald Trump, a apărut în acest film (ca el însuși) și a primit un premiu “Zmeura de Aur” pentru cel mai prost actor secundar.

Caseta film Ghosts Can’t Do It
Titlul original: Ghosts Can’t Do It
Regia: John Derek
Scenariul: John Derek
Distributia: Bo Derek (Katie Scott (née O’Dare), Anthony Quinn (Scott), Leo Damian (Fausto), Julie Newmar (Angel), Don Murray (Winston), Donald Trump (Himself), Mickey Knox (The Pill Man), Wade Collings (Reverend)..
Durata: 90 minute
An: 1989
Gen: Comedie/Crima/Erotic/Fantezie/Romantic

poster 2 Ghosts Can't Do It (1989)Filmul – Si fantomele iubesc
Scott (Anthony Quinn) si Kate (Bo Derek) sunt casatoriti si foarte indragostiti unul de celalalt, in ciuda diferentei mari de varsta. Viata lor este ca un basm: iubirea este deplina, traiesc in lux, avand totusi bucurii simple. Basmul insa ajunge la un sfarsit dureros atunci cand Scott afla ca inima sa va ceda foarte curand si, din cauza varstei sale, nu va fi trecut pe nici o lista de transplant. In aceste conditii, Scott ia o hotarare pripita si se sinucide. Dar iubirea pentru sotia sa il face sa ramana aproape ca o fantoma pe care numai Kate o poate vedea. In curand, Scott isi da foarte bine seama ca a facut o mare greseala si vrea sa se intoarca pe Pamant intr-un corp nou.

Ghosts Can’t Do It (1989)

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.