Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Apr 1st, 2014

Film – Sicilianul – The Sicilian (1987)

poster Film - Sicilianul - The Sicilian (1987) The Sicilian, film de actiune aparut in 1987, regia Michael Cimino.
In rolurile principale: Christopher Lambert, Terence Stamp, Joss Ackland.

Caseta film The Sicilian
Titlul original: The Sicilian
Regia: Michael Cimino
Scenariul: Mario Puzo, Steve Shagan
Distributia: Christopher Lambert (Salvatore Giuliano), Terence Stamp (Printul Borsa), Joss Ackland (Don Masino Croce), John Turturro (Pisciotta), Barbara Sukowa (Camilla, Ducesa de Crotone), Richard Bauer (Hector Adonis), Giulia Boschi (Giovanna Ferra), Ray McAnally (Trezza), Barry Miller (Dr. Nattore), Andreas Katsulas (Passatempa)..
Durata: 115 minute
An: 1987
Gen: Actiune/Crima/Drama

FilmulSicilianul
Salvatore Guiliano – Nu era nici mafiot şi nu era nici comunist. A fost cel mai celebru bandit pe care l-a avut Sicilia. A furat şi de la guvern şi de la Biserică şi a sfidat şi mafia dând celor săraci mai mult decât ar fi putut avea ei, fiind considerat salvatorul lor. A fost unul dintre puţinele celebrităţi siciliene care a luptat pentru oameni în general cât şi pentru independenţa Siciliei. La ordinul lui Don Masino Croce, a fost trădat chiar de către vărul său şi de către un alt bandit, Pissciota, pe care îl salvase cu ceva vreme în urmă de la moarte.