Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Dec 20th, 2016

Film – Sicriul de ciment – Lady in Cement (1968)

Sicriul de ciment

poster Sicriul de ciment - Lady in Cement (1968) Lady in Cement (1968), crima, film american aparut in 1968, regia Gordon Douglas.
In rolurile principale: Frank Sinatra, Raquel Welch, Richard Conte.
Filmul Lady in Cement (1968) este o ecranizare dupa romanul Lady In Cement scris de Marvin H. Albert. Filmul Lady in Cement este o continuare la  filmul Tony Rome (1967).

Caseta film Lady in Cement
Titlul original: Lady in Cement
Regia: Gordon Douglas
Scenariul: Marvin H. Albert, Jack Guss
Distributia: Frank Sinatra (Tony Rome), Raquel Welch (Kit Forrester), Dan Blocker (Waldo Gronski), Richard Conte Locotenentul Dave Santini), Martin Gabel (Al Mungar), Richard Deacon (Arnie Sherwin), Lainie Kazan (Maria Baretto)..
Durata: 93 minute
An: 1968
Gen: Comedie/Crima/Drama

FilmulSicriul de ciment
In ciuda faptului ca este un tip linistit, Tony Rome ajunge mereu sa se implice in cele mai ciudate si morbide intamplari. In timp ce se afla in vacanta la Miami, Rome descopera cadavrul unei femei.
Gronsky, a carui prietena disparuse cu cateva zile in urma, il angajeaza pe Rome sa descopere identitatea femeii ingropate in ciment.
In timpul investigatiei, Rome o descopera pe Kit Forrest, o tanara de o frumusete rapitoare, care ii furnizeaza singurul indiciu de pana atunci: femeia ucisa participase la o petrecere, chiar inaintea producerii tragicului eveniment.

Filmul Sicriul de ciment – Lady in Cement (1968) subtitrat