Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Jun 18th, 2023

Film – Siguranță națională – National Security (2003) Martin Lawrence, Steve Zahn

Siguranță națională

poster National Security (2003)National Security, comedie, acțiune, film american, regia Dennis Dugan.
În rolurile principale: Martin Lawrence, Steve Zahn.

În filmul National Security (Siguranța Națională), o comedie cu elemente de acțiune, MARTIN LAWRENCE (Earl Montgomery) joacă rolul unui cadet încrezut din L.A.P.D. care probabil ar fi un bun polițist dacă nu ar face pe grozavul. Atitudinea rebelă a lui Earl face ca el să fie dat afară din academia de poliție, fiind nevoit să se mulțumească cu o slujbă umilă de agent de pază al unei firme numite Siguranța Națională..

Caseta film National Security
Titlul original: National Security
Regia: Dennis Dugan
Scenariul: Jay Scherick, David Ronn
Distributia: Martin Lawrence (Earl Montgomery), Steve Zahn (Hank Rafferty), Colm Feore (Detective Frank McDuff), Bill Duke (Lieutenant Washington), Eric Roberts (Nash), Timothy Busfield (Charlie Reed), Robinne Lee (Denise), Matt McCoy (D.A. Robert Barton), Brett Cullen (Heston), Mari Morrow (Lola)..
Durata: 88 minute
An: 2003
Gen: Actiune/Comedie/Crima/Thriller

Filmul – Siguranță națională
..După un conflict cu un polițist arțăgos, pe nume Hank Rafferty (STEVE ZAHN), Earl îl acuză pe acesta de hărțuire. Hank își pierde slujba, este aruncat în închisoare și în cele din urmă ajunge să lucreze și el pentru Siguranța Națională.
Excesul de zel al lui Earl îi face să dea peste o operațiune de contrabandă condusă de Nash (ERIC ROBERTS), de care nu ar fi străini chiar unii polițiști. Cu toții vor să îi suprime pe Earl și Hank, dacă nu au norocul ca cei doi să se ucidă unul pe celălalt între timp.

Siguranță națională – National Security (2003) subtitrat