Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Dec 25th, 2018

Film – Singur acasa 5: jaf de sărbători – Home Alone: The Holiday Heist (2012)

Share This
Tags

Singur acasa 5: jaf de sărbători

poster Home Alone The Holiday Heist (2012)Home Alone: The Holiday Heist aka Home Alone 5, comedie, film american, regia Peter Hewitt.
În rolurile principale: Christian Martyn, Eddie Steeples, Jodelle Ferland.
Finn Baxter (Christian Martyn) se muta intr-o casa noua in orasul Main. Baiatul este inspaimantat si crede ca locuinta in care s-a mutat este bantuita. Intre timp, ii vine o idee, aceea de a pune capcane sa prinda “fantoma”. Intr-o zi, parintii raman blocati in trafic, iar Finn este singur acasa cu sora lui si casa lor este vizata de trei hoti..

Caseta film Home Alone: The Holiday Heist
Titlul original: Home Alone: The Holiday Heist
Regia: Peter Hewitt
Scenariul: Aaron Ginsburg, Wade McIntyre
Distributia: Christian Martyn (Finn Baxter), Jodelle Ferland (Alexis Baxter), Malcolm McDowell (Sinclair), Debi Mazar (Jessica), Eddie Steeples (Hughes), Ellie Harvie (Catherine Baxter), Doug Murray (Curtis Baxter), Bill Turnbull (Simon Hassler), Edward Asner (Mr. Carson), Peter DaCunha (Mason), Adriana O’Neil (Gabby Maranta), Chris Sigurdson (Clerk), Evan Scott (Santa Claus in sleigh)
Durata: 90 minute
An: 2012
Gen: Comedie

Filmul – Singur acasa 5: jaf de sărbători
..În timpul sezonului de sărbători de iarnă, familia Baxter se mută din California în Maine după ce Catherine Baxter primește aici un post de vicepreședinte. Copii, Finn și Alexis, sunt nemulțumiți că s-au mutat din însorita Californie în acest tărâm acoperit de zăpadă și se refugiază în mediul online al internetului. Familia Baxter este invitată la o petrecere a noului șef, dar după o ceartă în familie, cei doi copii rămân acasă. În timp ce Alexis rămâne blocată într-o cameră secretă din beci, Finn, mezinul familiei, are de înfruntat o bandă de trei hoți care vor să fure un tablou de milioane de dolari ascuns în camera secretă.

Singur acasa 5: jaf de sărbători – Home Alone: The Holiday Heist (2012) subtitrat