Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Oct 30th, 2017

Film – Singuraticul – The Lonely Guy (1984)

Singuraticul

poster The Lonely Guy (1984)The Lonely Guy, comedie romantică, film american apărut în anul 1984, regia Arthur Hiller.
În rolurile principale: Steve Martin, Charles Grodin, Judith Ivey.
Filmul, o ecranizare a cărții The Lonely Guy’s Book of Life scrisă de Bruce Jay Friedman, prezintă povestea scriitorului Larry Hubbard, singuraticul, pe care experiența solitudinii îl conduce, deopotrivă, și pe culmile disperării dar și pe cele ale fericirii.

Caseta film The Lonely Guy
Titlul original: The Lonely Guy
Regia: Arthur Hiller
Scenariul: Ed. Weinberger, Stan Daniels, Neil Simon
Bruce Jay Friedman
Distributia: Steve Martin (Larry Hubbard), Charles Grodin (Warren Evans), Judith Ivey (Iris), Steve Lawrence (Jack Fenwick), Robyn Douglass (Danielle), Merv Griffin (Himself), Joyce Brothers (Herself), Julie K. Payne (rental agent), Roger Robinson (greeting card supervisor), Nicholas Mele (maître d’), Loni Anderson (Herself – uncredited)
Durata: 90 minute
An: 1984
Gen: Comedie/Romantic

Filmul – Singuraticul
Cand Larry Hubbard (Steve Martin) o surprinde pe iubita sa alaturi de un alt barbat, este fortat sa inceapa o noua viata de unul singur. Sau poate sa impartaseasca experienta singuratatii cu barbatii care, suiti pe acoperisul celor mai inalte cladiri din oras, striga cat ii tin puterile numele femeilor pe care le-au pierdut. Cum Larry este prea timid pentru a recurge la asemenea metode de consolare, el incearca sa se tamaduiasca de suferintele provocate de tradarea iubitei curtand-o pe frumoasa Iris (Judith Ivey). Insa nu ajunge prea departe nici cu aceasta initiativa pentru ca Iris nu acorda mare atentie avansurilor lui.

Singuraticul – The Lonely Guy (1984) subtitrat