Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Aug 30th, 2013

Film – Sirena de pe Mississippi – La Sirène du Mississipi (1969)

Sirena de pe Mississippi

poster Film - Sirena de pe Mississippi - La Sirène du Mississipi (1969) La Sirene du Mississipi, drama romantica, film francez aparut in 1969, regia François Truffaut. La Sirene du Mississipi, adaptare cinematografica dupa romanul “Waltz into Darkness” scris de Cornell Woolrich in 1947.
In anul 2001 a fost realizat un remake dupa La Sirene du Mississipi, cu titlul Original Sin in regia lui Michael Cristofer.
In rolurile principale: Catherine Deneuve and Jean-Paul Belmondo.

Caseta film La Sirène du Mississipi
Titlul original: La Sirène du Mississipi
Titlul alternativ: Mississippi Mermaid
Regia: François Truffaut
Scenariul: François Truffaut
Distributia: Jean-Paul Belmondo (Louis Mahé), Catherine Deneuve (Julie Roussel / Marion Vergano), Michel Bouquet (Comolli), Nelly Borgeaud (Berthe Roussel), Marcel Berbert (Jardine), Martine Ferrière, Yves Drouhet (detectivul), Roland Thénot (Richard)..
Durata: 123 minute
An: 1969
Gen: Crima/Drama/Romantic

Filmul – Sirena de pe Mississippi
Louis Mahe, un plantator de cafea din Insula Réunion, o asteapta pe Julie Roussel, o femeie pe care o cunoaste doar din corespondenta, pentru a se casatori cu ea. Cand femeia soseste, nu seamana cu cea din fotografie, este de fapt Marion, dar Louis se casatoreste totusi cu ea..
(filme cu Belmondo si Deneuve, filme in limba franceza, Oceanul Indian – Insula Réunion, dragoste, femeie fatala, crima, detectiv, topless Deneuve, Antibes)

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.