Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Apr 1st, 2020

Film – Sirene – Mermaids (1990) Cher, Bob Hoskins

poster Mermaids (1990)Mermaids, comedie romantică, film american, regia Richard Benjamin; O nominalizare Globul de Aur.
În rolurile principale: Cher, Bob Hoskins, Winona Ryder.
Dupa inca o relatie esuata, doamna Flax isi ia cele doua fete si se muta, conform obiceiului, in alt oras. Numai ca aici va veni randul fiicei ei cea mare sa se indragosteasca si sa sufere, pentru ca doamna Flax intalneste in sfarsit barbatul ce o face fericita si alaturi de care poate sa-si traiasca viata..

Caseta film Mermaids
Titlul original: Mermaids
Regia: Richard Benjamin
Scenariul: June Roberts
Distributia: Cher (Rachel Flax – “Mrs. Flax”), Bob Hoskins (Louis “Lou” Landsky), Winona Ryder (Charlotte Flax), Michael Schoeffling (Joseph “Joe” Poretti), Christina Ricci (Kate Flax), Caroline McWilliams (Carrie), Jan Miner (Mother Superior), Betsy Townsend (Mary O’Brien), Richard McElvain (Mr. Crain), Paula Plum (Mrs. Crain)
Durata: 110 minute
An: 1990
Gen: Comedie/Drama/Romantic

Filmul – Sirene
..Actiunea filmului se petrece in 1963 si este narata de adolescenta Charlotte, fiica cea mare a doamnei Rachel Flax. Cocheta, dar usuratica, doamna Flax isi muta familia dintr-un oras in altul, ca urmare a relatiilor esuate pe care le-a avut cu barbatii din viata ei. Charlotte este la varsta cand isi pune intrebari si doreste raspunsuri, dar mama ei nu este modelul pe care doreste sa il urmeze. In disperarea de a fi cat mai diferita de doamna Flax, tanjeste sa isi revada tatal si este puternic atrasa de biserica, dorind sa se calugareasca.

Sirene – Mermaids (1990)

Server 1
Server 2 Server 3 Server 4