Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, May 1st, 2019

Film – Sisi (2009) Cristiana Capotondi, David Rott, Martina Gedeck

poster Sisi (2009)Sisi, dramă istorică, coproducție Austria / Italia / Germania, mini-serie pentru televiziune, 2 episoade, regia Xaver Schwarzenberger.
În rolurile principale: Cristiana Capotondi, David Rott, Martina Gedeck.
Imparatul austriac Franz Joseph se indragosteste de tanara Elisabeth. Este iubire la prima vedere, dar mama lui Franz Joseph nu este de acord cu dragostea lor.

Caseta film Sisi
Titlul original: Sisi
Regia: Xaver Schwarzenberger
Scenariul: Ivan Cotroneo, Monica Rametta, Christiane Sadlo
Distributia: Cristiana Capotondi (Empress Elisabeth), David Rott (Franz Joseph I of Austria), Martina Gedeck (Sophie of Bavaria), Licia Maglietta (Ludovika of Bavaria), Herbert Knaup (Duke Maximilian Joseph in Bavaria), Christiane Filangieri (Duchess Helene in Bavaria), Fritz Karl (Gyula Andrássy), Franziska Stavjanik (Sophie Esterházy), Katy Saunders (Ida Ferenczy), Christoph von Friedl (Maximilian Anton), Xaver Hutter (Ferdinand Maximilian)..
Durata: 3 ore, 20 minute
An: 2009
Gen: Drama/Istoric/Romantic/Razboi

Filmul – Sisi
Sissi este fiica ducelui Maximilian Joseph al Bavariei și a Ludovikăi, având reședința în Palatul Possenhofen. Ea este o fire liberă, iubește animalele și natura. Împreună cu mama sa și sora mai mare, Helene, Sisi, in varsta de 16 ani, pleacă la reședința Împărătesei Austriei, Sophia, care este mătușa sa, unde Helene este asteptată pentru a-l întâlni pe viitorul împărat, Franz Joseph, împărăteasa dorind ca cei doi să se căsătorească.
Însa, odată ajunsi la palat, Franz nu o alege pe Helene, deși este o fată rafinată, frumoasă, inteligentă, ci pe Sisi, care este o nonconformistă și, în opinia împărătesei nu este potrivită pentru fiul său.

Sisi (2009) subtitrat

Partea 1 Sisi (2009) Partea 2 Sisi (2009)