Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Oct 27th, 2018

Film – Smokey și Banditul II – Smokey and the Bandit II (1980) Burt Reynolds, Jackie Gleason

Smokey si Banditul II

poster Smokey and the Bandit II (1980)Smokey and the Bandit, acțiune comedie, film american, regia Hal Needham.
În rolurile principale: Burt Reynolds, Jackie Gleason, Jerry Reed.
Bandit (Burt Reynolds) este acum un proscris alcoolic parasit de prietena. Insa norocul nu l-a parasit cu totul pentru ca doi frati excentrici si bogati numiti Big Enos si Little Enos ii ofera o slujba. Simtind ca l-au apucat pe Dumnezeu de picior, Bandit si colegul lui de camion, Cledus (Jerry Reed), nu ezita sa profite de sansa care li se ofera..

Caseta film Smokey and the Bandit
Titlul original: Smokey and the Bandit
Regia: Hal Needham
Scenariul: Michael Kane, Jerry Belson, Brock Yates
Distributia: Burt Reynolds (Bandit), Jackie Gleason (Sheriff Buford T. Justice / Gaylord Justice / Reginald Van Justice), Jerry Reed (Cledus), Dom DeLuise (Doc), Sally Field (Carrie), Paul Williams (Little Enos), Pat McCormick (Big Enos), David Huddleston (John Conn)..
Durata: 100 minute
An: 1980
Gen: Actiune/Comedie

Filmul – Smokey si Banditul II
..Misiunea lor consta in a transporta un elefant la o Conventie internationala din Mexic in maximum 24 de ore. Problema e ca elefantul, de fapt o ea, trebuie sa nasca din moment in moment. Celor doi li se alatura pe drum si un medic veterinar ciudat (Dom DeLouise) care, se presupune, ar trebui sa fie pregatit sa o asiste pe viitoarea mama.

Smokey și Banditul II – Smokey and the Bandit II (1980) subtitrat