Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Dec 29th, 2018

Film – Sobibor (2018) Konstantin Khabenskiy, Christopher Lambert

Sobibor

poster Sobibor (2018)Sobibor, război, film rusesc, regia Konstantin Khabensky.
În rolurile principale: Konstantin Khabenskiy, Christopher Lambert, Mariya Kozhevnikova.

Filmul se bazează pe o poveste reală petrecută în 1943 în lagărul de concentrare Sobibor din Polonia ocupată de Germania. Personajul principal al filmului este soldatul sovieto-evreu Alexander Pechersky, care în acel moment slujea în armata roșie ca locotenent. În octombrie 1943, a fost capturat de naziști și deportat la lagărul de concentrare Sobibor, unde evreii erau exterminați în camere de gazare..

Caseta film Sobibor
Titlul original: Sobibor
Regia: Konstantin Khabensky
Scenariul: Konstantin Khabensky, Aleksandr Adabashyan, Andrei Nazarov, Anna Chernakova
Distributia: Konstantin Khabenskiy (Alexander ‘Sasha’ Pechersky), Christopher Lambert (Karl Frenzel), Michalina Olszańska (Hanna – Cameo appearance), Wolfgang Cerny (Gustav Wagner), Maximilian Dirr (Johann Neumann), Mariya Kozhevnikova (Selma), Philippe Reinhardt (Siegfried Greitschus), Felice Jankell (Luca)..
Durata: 110 minute
An: 2018
Gen: Drama/Istoric/Razboi

Filmul – Sobibor
..Dar, în doar 3 săptămâni, Alexander a reușit să planifice o revoltă internațională a deținuților din Polonia și Europa de Vest. Această revoltă a avut ca rezultat singura reușită pe tot parcursul războiului, care a condus la cea mai mare evadare a deținuților dintr-un lagăr de concentrare nazist.

Sobibor (2018) subtitrat