Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Jan 27th, 2020

Film – Solaris – Solaris (2002) George Clooney / Steven Soderbergh / subtitrat

Share This
Tags

poster Solaris (2002)Solaris, dramă SF, film american, regia Steven Soderbergh.
În rolurile principale: George Clooney, Natascha McElhone.
SOLARIS este o poveste de dragoste plasată într-un cadru science-fiction, care se desfăsoară cândva, într-un timp neprecizat din viitor. Dr. Chris Kelvin (George Clooney) este trimis să investigheze cauzele comportamentului straniu al unui mic grup de oameni de stiintă, aflati la bordul statiei spatiale Prometheus.

Kelvin porneste în acestă călătorie la cererea de ajutor a prietenului său Gibarian (Ulrich Tukur), comandantul misiunii de pe Prometheus. Ajuns acolo, Kelvin este socat de ce găseste: Gibarian s-a sinucis, iar cei doi oameni de stiintă rămasi prezintă semne de paranoia, datorită stresului provocat de rezultatele cercetărilor făcute de ei asupra planetei Solaris..

Caseta film Solaris
Titlul original: Solaris
Regia: Steven Soderbergh
Scenariul: Steven Soderbergh
Distributia: George Clooney (Dr. Chris Kelvin), Natascha McElhone (Rheya), Viola Davis (Dr. Gordon), Jeremy Davies (Snow), Ulrich Tukur (Gibarian), John Cho (DBA Emissary #1)
Durata: 98 minute
An: 2002
Gen: Drama/Mister/Romantic/SF

Filmul – Solaris
..Kelvin este prins în misterul acelei lumi stranii. Pe de altă parte, Solaris este o a doua sansă pentru el – aceea de a schimba deznodământul relatiei sale cu sotia sa Rheya (Natascha McElhone), a cărei moarte, cu câtiva ani în urmă, continua să îl chinuie si să-i provoace sentimente de vinovătie. Dar este oare posibil să schimbăm trecutul ?

Solaris (2002)